Welke plek

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Uitvaart / Welke plek

Welke plek

Ontwerp van de natuurbegraafplaatsPersoonlijke keus

Natuurbegraafplaats Slangenburg grenst aan de bossen en glooiende landerijen van landgoed Slangenburg. Dit sfeervolle landschap zet zich door op de begraafplaats. Kom gerust eens kijken en wandel door dit prachtige natuurgebied. Het is een goede manier om voor uzelf of uw dierbare, een plek uit te kiezen voor een laatste rustplaats.

Welke plek u kiest is natuurlijk zeer persoonlijk. Het soort natuur kan u aanspreken, een gevoel of iets anders wat u op deze speciale plek ontroert. Het uitzoeken van een laatste rustplek kan ook aan de nabestaanden worden overgelaten.

Natuurbegraafplaats Slangenburg biedt natuurgraven en urnengraven:

Natuurgra‚Äčven

Natuurgraven in mogelijk in de zone boomgraven of weidegraven. De boomgraven zijn 1 of 2 persoonsgraven, de weidegraven zijn 1 persoonsgraven. U kunt op enkele vooraf geselecteerde boomgraven een herinneringsboom planten. Op de weidegraven is dit niet mogelijk. De boomgraven zijn willekeurig aangewezen. Door het planten van een boom draagt u bij aan de ontwikkeling van de natuur.

Urnengraven

De urnengraven bevinden zich in het bestaande bosperceel. De urnengraven liggen rondom enkele bestaande bomen. We noemen deze ook wel bosgraven. Er kunnen maximaal 4 urnen begraven worden in een urnengraf.

Contact

Telefoon
(0314) 341 966

Contactformulier