Inspiratiedag

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Actueel / Inspiratiedag

Inspiratiedag

Terugblik Inspiratiedag

Zaterdag 3 juni 2017 organiseerde natuurbegraafplaats Slangenburg voor de 3e keer een inspiratiedag. Veel mensen uit de regio bezochten ons op deze warme dag.

Steeds meer mensen kennen de mogelijkheden die er zijn op het gebied van natuurbegraven. Met deze inspiratiedag wilden we mensen laten zien dat men zelf kan bepalen hoe het laatste afscheid er uit komt te zien.

Op de inspiratiemarkt lieten diverse ondernemers met alternatieve uitvaartproducten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van natuurbegraven. Daarnaast werden er rondleidingen gegeven, waar volop interesse voor was.

Op de natuurbegraafplaats werken wij samen met onze partners. Nabestaanden kunnen kiezen voor een boomschijf. Deze wordt op verzoek gegraveerd door het Beeldhouwerscollectief. De bijenstal wordt onderhouden door de bijenvereniging Doetinchem. Misschien heeft u de schapen al gezien in Doetinchem? Afgelopen jaar hebben enkele schapen ook op de natuurbegraafplaats gegraasd. Tijdens de inspiratiedag waren zij er bij.

Heeft u de inspiratiedag gemist? Dit jaar geven we nog een aantal keren een rondleiding. Bevlogen terreinbeheerders vertellen u alles over de natuur en mogelijkheden tijdens een uitvaart. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neemt u dan contact op met de beheerder (0314) 341 966 of mail ons info@natuurbegraafplaatsslangenburg.nl

Wat was er te zien?

Waden en Kisten

Koester

Natuurkist

Tomba grafkisten

Uitvaartwade

Foto en video

AR Video

Jikke Fotografie en Vormgeving

Sierraden

Eturnal assierraden

Overkapping Boskapel

Tentaround

Vervoer

Loopkoets

Samenwerkende partners natuurbegraafplaats

Beeldhouwerscollectief Doetinchem

Bijenvereniging Doetinchem

Schapenbegrazing Doetinchem

Contact

Telefoon
(0314) 341 966

Contactformulier